TOTAALBELEVING

We gaan voor jou aan de slag, volledig op maat. Van ontwerp tot en met de afwerking.

1

EERSTE GESPREK

Pieter komt graag ter plaatse
kijken om de sfeer op te snuiven. Tijdens de eerste ontmoeting vertel jij precies waar je van houdt en wat je graag wilt. Er wordt volledig met je meegedacht en de nieuwste trends worden getoond. Wil je enkele materialen voelen? Dan neemt Pieter graag enkele stalen mee of kom gerust een kijkje nemen in de showroom!

2

VORMGEVING

Op basis van het eerste gesprek volgt een gepersonaliseerde offerte. Bijbehorend visualiseert Pieter jouw buitenproject en overloopt het plan bij jouw thuis. Vanaf de start heb je één aanspreekpunt, van technische details tot materiaalkeuzes. 

3

MEETBAAR MAATWERK

Geen maatwerk zonder een
uitvoerige opmeting. Na goedkeuring van de offerte volgt de opmeting. Na de opmeting worden de plannen gefinaliseerd en ontvang je deze ter goedkeuring.

4

MAATWERK IN ATELIER

Met passie voor perfectie zorgen de vakbekwame schrijnwerkers voor een optimale verwerking. Elk onderdeel is van eigen makelij in ons atelier.

5

MONTAGE AAN HUIS

Wanneer de materialen vervaardigd zijn, zorgt het team van Pieter Lens voor de montage. Dit doen we volledig zelf zodat we de beste kwaliteit kunnen garanderen.

6

GENIET

Na de oplevering geniet je elk seizoen van een optimaal buitencomfort. 

Heb je nog vragen? Dan staan we steeds voor je klaar.

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.