ONDERHOUD

Professioneel reinigen
Jouw buitenproject

Zorgeloos reinigen

van jouw buitenproject

Hout is een prachtig en duurzaam materiaal, maar het heeft wel onderhoud nodig om in optimale conditie te blijven. Bij Pieter Lens weten we als geen ander hoe belangrijk het is om hout op de juiste manier te onderhouden. Door onze jarenlange ervaring en expertise kunnen wij je helpen om jouw buitenproject te beschermen.

Om jouw buitenprojecten te laten stralen en te beschermen tegen weerselementen, bieden wij een assortiment aan reinigings- en onderhoudsproducten aan voor zowel hout als aluminium

Bij Pieter Lens zijn we trots op onze milieuvriendelijke oplossingen voor het behandelen van groenaanslag en verwering op jouw buitenprojecten. Onze beschermsproducten zijn zorgvuldig gekozen om effectief te zijn zonder schade toe te brengen aan het milieu. Of het nu gaat om houten gevelbekleding, terrassen of andere buitenoppervlakken, onze producten zorgen voor een duurzame bescherming tegen de elementen. 

Wil je graag zelf aan de slag? Dan zorgen we voor de juiste producten.

Laten reinigen

Team Pieter Lens

Het onderhouden van jouw buitenproject is belangrijk om de natuurlijke uitstraling van jouw huis of tuin te behouden. Bij ons kun je rekenen op jarenlange ervaring en de juiste kennis en vaardigheden om jouw houtwerk er weer als nieuw uit te laten zien. We werken met hoogwaardige producten en materialen om de duurzaamheid van jouw houtwerk te verhogen en om ervoor te zorgen dat het er weer mooi uitziet.

Heb je een poolhouse en zoek je specifiek onderhoud voor het houtwerk? Een poolhouse is een mooie en functionele toevoeging aan jouw zwembad, maar het houtwerk moet regelmatig onderhouden worden om de uitstraling te behouden. Wij bieden verschillende diensten aan, zoals het schoonmaken en behandelen van houten gevelbekleding & houten terrassen. Ook geven we advies over het onderhouden van jouw houtwerk, zodat jij er langer van kunt genieten.

Zelf reinigen?

De juiste producten

In ons assortiment vind je onder andere houtreinigers en specifieke oliën. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze producten kun je zelf jouw buitenproject reinigen en beschermen tegen verschillende weersinvloeden.

Naast onze producten bieden wij ook advies op maat. Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren over welk product het meest geschikt is voor jouw specifieke situatie en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Optimaal buiten beleven

Professioneel advies

Bij ons streven we altijd naar 100% klanttevredenheid en leveren we vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om eenmalig onderhoud, een periodiek onderhoud of advies op maat, wij staan voor je klaar. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek wat wij voor jou en jouw buiten beleven kunnen betekenen.

Aan het werk

Professioneel advies

Projecten

Buiten beleven op maat

Project B.

Alu plooiwerk in RAL9010
In combinatie met thermisch Essen

Project H.

Alu plooiwerk in RAL9010
In combinatie met thermisch Essen

Project C.

Alu plooiwerk in RAL9010
In combinatie met thermisch Essen

Project K.

Alu plooiwerk in RAL9005
In combinatie met ceder hout

Project D.

Alu plooiwerk in RAL9005
In combinatie met thermisch EssenD

Project C.

Alu plooiwerk in RAL9004
In combinatie met thermisch Essen
Welness
Sliding doors

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.