PASSIE VOOR PERFECTIE

Liefde voor het vak,
tot in het kleinste detail.

VAN CONCEPT
NAAR REALITEIT

Samen vertalen we ideeën naar tastbare ontwerpen, stap voor stap, van droom naar werkelijkheid. Met een diepgaande kennis van architectuur, functionaliteit en esthetiek, staat Pieter Lens bekend als een expert in het ontwerpen van bijgebouwen die niet alleen voldoen aan praktische behoeften, maar ook een harmonieuze aanvulling vormen op hun omgeving. 

HERKENBARE
3D-RENDERS

De ontwerpfase vormt het kloppende hart van het creatieve proces, waarin unieke inzichten en innovatieve benaderingen samenkomen om ruimtes te creëren die zowel inspireren als verrassen. In deze fase zorgen we ervoor dat de vormgeving en functie een beeld krijgt in de vorm van een concrete tekening en 3D-render.

DSC00486

STRAKKE AFWERKING,
VOOR ELKE ARCHITECTURALE TOEPASSING

Bij Pieter Lens ben je zeker van de beste afwerking voor elke architecturale toepassing. De buitenprojecten van Pieter Lens zijn opgebouwd uit een houtskeletconstructie met aluminium afwerking. Hierdoor heeft elk buitenproject een moderne uitstraling en kan je elk detail personaliseren. Gecombineerd met hout gaan charme en minimalisme hand-in-hand.

EEN HART VOOR HOUT

Door de jarenlange kennis in het vak werkt Pieter Lens samen met structurele partners die net zoals Pieter volledig gaan voor perfectie. We zien er dan ook streng op toe dat houtbewerking en de selectie van de juiste grondstoffen op de juiste manier gebeurt. Deze visie wordt doorgetrokken doorheen het bedrijf. Van materialenkeuze tot het productieproces, alles is tot in de puntjes geregeld.

Onze voorkeur gaat uit naar ecologische houtsoorten met een hoge natuurlijke duurzaamheid. Als circulaire grondstof zijn ze bijzonder geschikt voor design en architecturale toepassingen, zowel binnen als buiten.

In functie van het uit te voeren project kiezen we voor het juiste type hout. Bij Pieter Lens bent u zeker van de juiste materialen.

Wat vinden we belangrijk?

Project-W-PieterLens-09

JOUW BUITENPROJECT,

MET OOG VOOR DETAIL.

Download onze nieuwe magazine

Ontdek hier het magazine en beleef buitenprojecten.

Project B.

Alu plooiwerk in RAL9005
Buitenhaard op maat

Project W.

Alu plooiwerk in RAL9016
In combinatie met Outdoor Wood Concepts

Project A.

Gevelbekleding en dakbekleding in thermisch essen met QuickClip®

Project B.

Alu plooiwerk in RAL9010
In combinatie met thermisch Essen

Project W.

Alu plooiwerk in RAL9005
In combinatie met Outdoor Wood Concepts

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.