PROJECT W

Poolhouse te Tessenderlo

Review

Het ontwerp van dit poolhouse is tot in de puntjes afgewerkt, op maat van deze familie. De slimme verlichting geïntegreerd met domotica geeft niet alleen een modern tintje, maar biedt ook het ultieme gemak om de sfeer naar wens aan te passen.

De toevoeging van sliding doors zorgt voor een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor de prachtige omgeving moeiteloos kan worden ervaren. De geïntegreerde buitendouche is een slimme en stijlvolle touch die het comfort naar een hoger niveau tilt.

De bijbehorende technische ruimte biedt niet alleen functionaliteit, maar is ook elegant ontworpen om te passen bij de moderne uitstraling van het poolhouse. De keuze voor een witte keuken in combinatie met een speelse wandbekleding van Outdoor Wood Concept geeft een eigentijdse en strakke uitstraling, waardoor het poolhouse een indrukwekkende en moderne look heeft.

De keuze voor zwarte palen in aluminium met een elegante V-vorm is een blikvanger die de moderne esthetiek van het poolhouse versterkt. Deze strakke, gestileerde elementen dragen bij aan de algehele architectonische aantrekkingskracht en bieden ook een subtiele visuele scheiding, waardoor de ruimte zowel ruimtelijk als gestructureerd aanvoelt. Ze dienen niet alleen als functionele ondersteuning, maar ook als een stijlvol designelement dat het poolhouse een eigentijdse en verfijnde uitstraling geeft.

Kortom, het poolhouse van Familie W. is een verfijnd van design, technologie en esthetiek. Het is een plek waar modern comfort naadloos samengaat met de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Een plek die de perfecte setting biedt voor ontspanning, entertainment en het creëren van prachtige herinneringen.”

Ontdek de video
Video afspelen

 

 

 

 

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.