PROJECT S

Poolhouse te Zonhoven

Dit strakke poolhouse kenmerkt zich door een moderne uitstraling met een aluminium dakrand in RAL9005. De zwarte dakrand vormt een elegant contrast met het omringende groen.

Het interieur van het poolhouse is ontworpen om een open en uitnodigend gevoel te creëren die uitkijken op een weelderige tuin vol kleurrijke planten. Deze levendige planten brengen een vleugje natuurlijke pracht naar de ruimte, waardoor het voelt alsof je buiten bent.

Langs het zwembad biedt deze ruimte een gezellige plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Of het nu gaat om ontspannen met een goed boek, bijpraten met vrienden of gewoon genieten van de rustige ambiance, dit poolhouse is de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van een stukje paradijs bij het zwembad.

Ontdek de video
Video afspelen

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.