PROJECT G

Poolhouse te Borgloon

Review

In deze gerenoveerde hoek van de tuin prijkt een modern poolhouse. Dankzij de elegante schuifdeuren ontstaat een gevoel van ruimte en een naadloze verbinding.

Binnenin is er een op maat gemaakte keuken met een ingebouwde wijnkoeler, waardoor het mogelijk is om te genieten van een heerlijk wijntje, vier seizoenen lang. De lounge binnenin straalt warmte en gastvrijheid uit, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen na een inspannende dag, simpelweg te genieten van het zwembad of samen met vrienden te barbecueën. Deze ruimte biedt de ideale omgeving voor al deze activiteiten.

Dankzij dit poolhouse kan deze familie ongestoord genieten van de rust en de schoonheid van de natuur, zonder in te leveren op comfort en functionaliteit. Het is een oase van ontspanning en een harmonieuze aanvulling op hun leefomgeving.

Ontdek de video
Video afspelen

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.