PROJECT
DBT Consulting.

Tuinkantoor te Halen

Review

Bij Pieter Lens gaan we graag uitdagingen aan en transformeren we dromen in werkelijkheid. Het recente project in samenwerking met DBT Consulting is daar een schitterend voorbeeld van. DBT Consulting benaderde ons met het verzoek om een modern bijgebouw in hun tuin te realiseren met de intentie om deze ruimte te verhuren om als functionele kantoorruimte te gebruiken. Deze ruimte moet voorzien worden van hedendaagse technieken zodat deze gebruikt kon worden als inspirerende studioruimte.

Het resultaat is een strak en eigentijds bijgebouw, mooi geïntegreerd in de omgeving. We hebben gekozen voor aluminium plooiwerk in de tijdloze RAL9005 kleur, wat het gebouw een minimalistische en moderne uitstraling geeft. In combinatie met Ayous thermo, hebben we gezorgd voor een warme en uitnodigende ambiance.

Het gebruik van thermisch onderbroken glas zorgt niet alleen voor een perfecte isolatie, maar brengt ook een overvloed aan natuurlijk licht naar binnen, waardoor de ruimte nog aangenamer wordt. Op het dak hebben we zonnepanelen geïnstalleerd, waardoor dit bijgebouw niet alleen een visueel statement maakt, maar ook bijdraagt aan duurzaamheid en energie-efficiëntie. Dit bijgebouw is een veelzijdige ruimte die flexibiliteit en functionaliteit biedt, terwijl het ook milieubewust is ontworpen.

Ontdek de video
Video afspelen

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.