PROJECT C

Modern poolhouse

Review

Deze familie deed beroep op het vakmanschap van Pieter Lens om het vakantiegevoel in de tuin te brengen. In de ontwerpfase zijn we op zoek gegaan naar de noden. Het poolhouse moet gebruikt worden in zowel de zomer als de winter, daarom kozen we voor sliding doors. In de zomer ben je helemaal één met de natuur, in de winter kun je heerlijk genieten van de verwarming in het poolhouse. De ruimte wordt in elk seizoen optimaal benut. Wanneer de zon uitkomt geniet de familie van alle outdoor comfort en in de winter zit iedereen binnen rond de tafel. De geïntegreerde keuken zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt voor een gezellige BBQ. Heel het jaar kunnen barbecueën met de hele familie, dat is toch genieten van je buitenomgeving?

Het concept van het poolhouse is: 'Een modern bijgebouw koppelen aan een landelijke woning'. We kozen hiervoor een houtsoort van duurzame kwaliteit en garanderen een lange levensduur voor uw poolhouse. Essenhout heeft een authentieke uitstraling die rust en gezelligheid creëert. Gecombineerd met een strakke aluminium afwerking in RAL9005 en designmeubilair van Golf Viktor maakt dit bijgebouw tot een pareltje.

Ontdek de video

Een modern poolhouse in een landelijke setting.

 

 

Ieder seizoen, ultiem genieten.

 

 

Designmeubilair van hoog niveau.

 

 

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.