PROJECT B

Modern poolhouse

Review

Bij het bouwen van onze nieuwbouwwoning namen we onmiddellijk de buitenomgeving mee. We zijn echte natuurmensen en genieten dus ook echt van de oase van rust. In het poolhouse vertoeven geeft zelfs een vakantiegevoel, zo graag ben ik hier. We krijgen ook vaak vrienden op de vloer en dan vinden we het heerlijk om samen in het poolhouse te zitten. Er wordt gekookt tussen de mensen, we genieten samen met een knisperend haardvuur op de achtergrond én het huis blijft intussen netjes.

Samenwerken met Pieter Lens vond ik erg fijn. Pieter denkt mee en let echt wel op details. De moderne architectuur en feilloze afwerking van dit gestroomlijnde poolhouse zijn dus ook volledig in harmonie met de hoofdwoning.

De combinatie van verticale bekleding in thermisch essen met professioneel aangebrachte bepleistering en het strakke plooiwerk in het aluminium geeft het poolhouse een elegante finesse.

Ontdek de video

Knus cocoonen.

 

 

Warm karakter.

 

 

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.