PROJECT B

Poolhouse te Leopolsburg

Review

In ons prachtige poolhouse gaan we op zoek naar ultieme rust en de mogelijkheid om één te zijn met de buitenomgeving, ongeacht het seizoen. Met het doordachte ontwerp en hedendaagse voorzieningen is ons poolhouse een ruimte geworden waar we onvergetelijke momenten beleven.

Het hele jaar door, in elk seizoen, biedt het ons de kans om te genieten van de natuurlijke pracht om ons heen. Dankzij de op maat gemaakte buitenhaard en de verfijnde tafelhaard, kunnen we warmte en sfeer toevoegen. Het knisperende vuur, omringd door vrienden en familie, creëert een gezellige en intieme sfeer die ons dichter bij elkaar brengt.

In ons poolhouse kunnen we de hectiek van het moderne leven achter ons laten en ons richten op de belangrijke dingen in het leven: quality time doorbrengen met ons gezin en vrienden. 

Het is een plek waar we herinneringen creëren die een leven lang meegaan. Van zomerse poolfeesten tot gezellige winteravonden rond de haard, ons poolhouse heeft zich bewezen als het middelpunt van ons huis, waar we koesteren wat echt belangrijk is: de connectie met elkaar en de natuurlijke wereld om ons heen.

Ontdek de video

Project B overdag

Video afspelen

Project B ’s avonds

Video afspelen

 

 

 

 

 

 

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.