PROJECT A

Uniek bijgebouw

Review

Deze familie ervaart het ultieme genot van een bijgebouw, omringd door weelderig groen en gelegen in een werkelijk unieke setting. Dit bijgebouw biedt een veelzijdige ervaring met diverse ruimtes die speciaal zijn ontworpen voor ontspanning en lichaamsbeweging. De eerste verdieping is ingericht met knusse lounges waar de familie kan ontspannen, bijpraten en genieten van de serene omgeving. Er is voldoende ruimte voor activiteiten, of het nu gaat om lezen, spelletjes spelen, of gewoon ontspannen met een goed glas wijn.

Voor de sportliefhebbers is er een speciaal ingerichte sportruimte met moderne apparatuur om actief te blijven en in vorm te blijven, zonder de deur uit te hoeven. Deze ruimte nodigt uit tot een gezonde levensstijl en biedt de gelegenheid om in alle rust te trainen.

De onderste verdieping van dit bijgebouw herbergt technische ruimtes en opslagplaatsen. Hier worden de nutsvoorzieningen en technische apparatuur van het bijgebouw ondergebracht, waardoor de bovenste verdiepingen vrij blijven van technische rommel en zorgen voor een aangename, nette leefomgeving. Daarnaast biedt de opslagruimte voldoende plaats voor het bewaren van persoonlijke bezittingen en benodigdheden, zodat alles georganiseerd en binnen handbereik is. Dit bijgebouw is werkelijk ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, en biedt een harmonieuze leefomgeving in een betoverende groene omgeving.

Het team van Pieter Lens voerde met passie en precisie zowel de gevelbekleding als de dakbekleding uit.
Door de variabele breedtes van de bekleding creëren we een unieke en aantrekkelijke uitstraling die perfect aansluit bij de stijl van onze klanten en de mooie setting.


De keuze voor QuickClip® was snel gemaakt. Dit bevestigingssysteem staat garant voor een naadloos resultaat, zonder zichtbare vijzen of nagels. Het houten bijgebouw straalt nu dankzij QuickClip®.


Bovendien is de bekleding van dit bijgebouw uitgevoerd met hetzelfde hout als de toegangspoort, waardoor een harmonieus en samenhangend ontwerp ontstaat. Dit bijgebouw is werkelijk ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit en biedt een harmonieuze leefomgeving in een betoverende groene omgeving. Door een duurzame houtsoort te kiezen, thermisch essen, hebben we niet alleen gezorgd voor een verbluffend uiterlijk, maar ook voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Bij Pieter Lens staat kwaliteit voorop.

Ontdek de video
Video afspelen

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.