Poolhouse

Poolhouse

Onze poolhouses zijn meer dan een technische ruimte die bij uw buitenzwembad of thuisspa horen. Ze vormen de eyecatcher in uw tuin en zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. Van hip tot heel klassiek, maar steeds even stijlvol. Of u nu kiest voor een moderne poolhouse of een eiken poolhouse in landelijke stijl, relaxen krijgt een nieuwe dimensie met Pieter Lens!

Moderne constructies

Onze luxe poolhouses combineren de puurheid van hout met een tijdloos en strak design. Elk project is uniek en volledig op maat. Bovendien zorgen we ervoor dat uw houten poolhouse naadloos tot een stijlvol geheel versmelt met uw minimalistische tuinarchitectuur. Een moderne poolhouse opent alle deuren om uw eigen ontspanningsruimte thuis te realiseren. De mogelijkheden zijn onuitputtelijk: wat dacht u van een thuisspa met sauna en jacuzzi, een douche- en kleedkamer, een keuken en gastenverblijf? Uiteraard voorzien we in uw poolhouse ook de mogelijkheid om een technische ruimte te integreren.

Landelijke constructies

Een landelijk bijgebouw, dat ademt pure charme. Of het nu een poolhouse, vakantiewoning of bijgebouw voor divers gebruik is. Een bijgebouw in landelijke stijl scoort altijd goed. Je mag erop vertrouwen dat wij enkel de kwalitatiefste houtsoorten gebruiken om landelijke bijgebouwen vorm te geven.

Met een uniek design, dat volledig beantwoordt aan jouw wensen, creëren we een echte eyecatcher in je tuin.