Tuininrichting

Tuininrichting

Functionele houten carports op maat

Een houten garage of een houten carport met berging? Pieter Lens bouwt functionele garages en carports op maat. Wenst u een landelijke carport of gaat u liever voor een moderne stijl? Onze carports passen bij elke woningstijl.

Tuinafsluiting

Een houten tuinafsluiting of hek rond uw tuin kan voor beschutting en privacy zorgen. Maar onze houten omheiningen kunnen ook mooie blikvangers zijn in uw tuin. U kan ze ook gebruiken om uw tuin mee in te delen en er zo structuur in te brengen.

Terrasoverkapping

Met een luxe terrasoverkapping op maat kunt u het hele jaar door van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat genieten van uw terras. Droomt u van een stijlvolle eiken overkapping in Engelse stijl als verlengstuk van uw woning of als paviljoen in uw tuin? Of verkiest u een design lamellendak als vrijstaande pergola of als zonwering geïntegreerd in uw houten bijgebouw of aangebouwd aan uw woning? Pieter Lens  biedt oneindige mogelijkheden om uw houten terrasoverkapping af te stemmen op uw behoeften qua stijl en functionaliteit.

Terras

Niet meer weg te denken in zowel eigentijdse als meer landelijke tuinen is de houten beplanking. En ook voor de afwerking rond zwembaden en -vijvers is hout populair. Een bij tuinaannemers zeer geliefde tropische hardhoutsoort om terrassen te creëren is padoek. Het is uitmuntend van kwaliteit en vergrijst beeldig zodat het resultaat tijdloos is van cachet.

Daktuin

Een tuin kan tegenwoordig op alle mogelijke niveaus worden gerealiseerd. Ook op een dak of balkon kunnen wij een groene oase creëren. Zo breng je een stukje natuur terug in stedelijk gebied. Bovendien maakt een dakterras de uitstraling van jouw huis of in één oogopslag een stuk aangenamer.

Tuinbeleving

Zoekt u een plaats om te kunnen vertoeven in uw tuin, een zitplaats om te rusten, een serre om in te werken, een ruimte om te kunnen koken en tafelen en zo veel meer leuke plekjes in uw tuin.

Op maat gaat Pieter lens met u op zoek naar mooie en gezellige invullingen, ontwerpen, belevingen in uw tuin!