Bijgebouwen

Bijgebouwen

DE LUXE VAN BIJGEBOUWEN

Gun uzelf de unieke uitbreiding van uw leefruimte met een uniek bijgebouw. Door het plaatsen van unieke bijgebouwen, maken wij van tuinen immers echte leefruimtes, waar het in elk van de vier seizoenen aangenaam vertoeven is.

Of u uw bijgebouw nu wenst in te richten als poolhouse, kantoor, buitenkeuken of leefruimte, het resultaat is altijd uniek, comfortabel en gezellig.

Moderne constructies

Een moderne poolhouse of tuinkamer opent alle deuren om uw eigen ontspanningsruimte thuis te realiseren. U kiest het genre, de functie, het formaat, de houtsoort, … en ontwerpt zo uw eigen comfortabel bijgebouw, volledig naar wens. Zo past uw bijgebouw perfect bij uw woning, tuin én persoonlijkheid.Door gebruik van diverse kwaliteitsmaterialen en afwerkingen straalt uw gebouw zowel binnen als buiten luxe uit. Onze moderne bijgebouwen worden in samenspraak met u volledig op maat ontworpen en gerealiseerd volgens uw persoonlijke voorkeur en behoeftes.

Eiken bijgebouwen

Een landelijk bijgebouw, dat ademt pure charme. Of het nu een poolhouse, vakantiewoning of bijgebouw voor divers gebruik is. Een bijgebouw in landelijke stijl scoort altijd goed. Je mag erop vertrouwen dat wij enkel de kwalitatiefste houtsoorten gebruiken om landelijke bijgebouwen vorm te geven. Met een uniek design, dat volledig beantwoordt aan jouw wensen, creëren we een echte eyecatcher in je tuin.