Paul x Pieter

Ontdek Room For a Pony, een design door Paul De Ceuster

Waarom deze samenwerking?

Als expert in het buiten beleven zorgen we steeds voor een unieke woondroom. Door een samenwerking met Paul De Ceuster breiden we het gamma van ons gekend maatwerk van aluminium en duurzaam hout verder uit.

Paul De Ceuster is een gerenommeerde architect die bekend staat om zijn innovatieve en functionele ontwerpen. Samen zijn we een samenwerking aangegaan om een nieuw project te realiseren zogenaamd: Room for a pony.

Wat is Room for a pony?

Roomforapony is een uniek en beschermd concept ontwikkeld door architect-founder Paul De Ceuster. Het grondplan van de constructie is gebaseerd op een onregelmatige vijfhoek met twee rechte hoeken, waardoor meubels en andere voorwerpen makkelijk geplaatst kunnen worden. Elke constructie is uniek in afmeting en materiaalkeuze, maar blijft trouw aan het concept. De afwijkende vormgeving zorgt voor een andere beleving en biedt de mogelijkheid om te onthaasten in de eigen tuin.

Hoe begin je er aan?

Stap 1: Bepaal de vorm

Een Room for a pony als plek om te bezinnen? Of eerder als ontmoetingsplaats voor gezellige avonden? Het kan allemaal. Kies de vorm naar het gebruik van jouw lievelingsruimte. Elke constructie kan dus verschillend zijn – zowel qua afmeting als materiaalkeuze – en moet gezien worden als een ‘variante op één thema’. 

 

(liefst een render zodat het herkenbaar is)

Stap 2: Kies de afwerking

Bij het kiezen van de afwerking voor een poolhouse zijn er verschillende opties. Kies je bijvoorbeeld voor het strakke gyproc of eerder de warme vezelplaat. Het is echter minder flexibel dan gyproc. De keuze hangt af van de gewenste look, de omgeving en het budget. Samen overlopen we de opties zodat je kunt kiezen wat het beste past bij jouw behoeften.

(liefst een render zodat het herkenbaar is)

Stap 3: Kies de ramen

De keuze van het type ramen heeft een grote invloed op de sfeer en functionaliteit van deze ruimte. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten ramen waaruit je kunt kiezen, afhankelijk van je persoonlijke smaak en de behoeften van jouw buitenruimte. Of je nu op zoek bent naar schuiframen voor een panoramisch uitzicht, openslaande ramen voor een klassiek uiterlijk, vast glas voor meer lichtinval of dakramen voor extra ventilatie, er is een optie voor iedereen. 

 

(liefst een render zodat het herkenbaar is)

Stap 4: Kies de buitenafwerking & technieken

Van thermisch essen voor een natuurlijke uitstraling tot barn wood voor een robuuste look, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Voor dat je de gevelbekleding vorm geeft denken we volledig mee met de technieken, zoals isolatie en verwarming. Door de juiste technieken zorgen we ervoor te zorgen dat je poolhouse het hele jaar door comfortabel en bruikbaar is. 

 

(liefst een render zodat het herkenbaar is)

Laat je inspireren

Persoonlijk advies

Aan huis of op kantoor.

Persoonlijk advies

Pieter Lens heeft alle kennis in huis om alles te regelen. Dat begint bij het ontwerp en eindigt met de afwerking tot in de puntjes. Als klant heb jij één duidelijk aanspreekpunt. Een garantie voor een vlotte opvolging.